Terugblik op de sector ‘leisure’

Leisure

 Na het blok ‘health’ afgesloten te hebben begon het blok ‘leisure’. Dit is een sector waar misschien wel mijn interesses naartoe gaan. Het is ontzettend breed, en mensen zijn er continue mee bezig, dus genoeg in te doen!

Dit blok moest ik een conceptversterking maken voor het bedrijf Flexotels. Dit was de eerste keer dat ik een conceptversterking moest maken, dus best spannend. Ik merkte al gauw dat wat ik vorige periode heb geleerd tijdens het schrijven van mijn trendrapport, dat ik dit goed kon gebruiken bij de conceptversterking deze keer.

Het was wel een heel proces om uiteindelijk tot een conceptversterking te komen. Ik heb veel nieuwe denktechnieken geleerd, vele lastige beslissingen moeten maken en dan het uiteindelijke concept uitwerken. Het spannendste moment was natuurlijk het presenteren van de conceptversterking aan de opdrachtgever.

Naast het beroepsproduct heb ik deze periode ook nog andere dingen gedaan. Zo zijn wij met heel het eerste jaar naar Breda gegaan. Hier heb ik een rondleiding gekregen bij Chasse Theater, heb ik een toeristenwandeling gemaakt en ben ik naar het grafisch design museum geweest.

Ook moest ik dit blok weer gaan coolhunten. Het ging me deze keer al beter af dan de vorige keer, omdat ik nu beter wist wat de bedoeling was.

Daarnaast moest ik ook het nieuws goed bijhouden. Voor een trendwatcher/ conceptontwikkelaar is het ontzettend belangrijk om te weten wat er in de wereld gebeurt. Dus dit betekend, elke ochtend de krant lezen en elke avond het nieuws kijken.

Voor ik het wist was dit blok ook alweer afgerond en zat ik weer te leren voor mijn tentamen. Na deze gemaakt te hebben en mijn reflectieverslag te hebben geschreven kon ik eindelijk aan het blok beginnen waar ik zo naar heb uitgekeken, appearance!

Advertenties

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: